*Totemler Kapadokya’da Seramik Sergisi
Göreme Açıkhava Müzesinde Güney Kore Kültür Merkezi ile birlikte Güney Koreli Seramik Sanatçısı Kim YONGMOON ve Fotoğraf Sanatçısı Ahmet ÖZYURT tarafından “Totemler Kapadokyada” adlı seramik sergisi yoğun ilgi gördü. Sergi, turist rehberlerinin isteği nedeniyle 1 Eylül 2013 tarihine kadar uzatıldı.
*Dünyanın Işığı Kapadokya’da Uluslararası Fotoğraf Sergisi
Göreme Açık Hava Müzesinde Uluslararası Fotoğrafçılar Birliği (UPT) ile Nevşehir Müze Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği ‘Dünyanın Işığı Kapadokya’da’ adlı fotoğraf sergisine 14 ülkeden 80 sanatçı katıldı. 07 Temmuz tarihinde başlayan sergi 1 Eylül 2013 tarihine kadar devam edecek.
*Klasik Keyifler Kapadokya Oda Müziği Festivali
Zelve Ören Yerinde 03.08.2013 tarihinde Nevşehir Müzesi Müdürlüğü’nün kültürel etkinlikler çerçevesinde gerçekleştirdiği Klasik Keyifler Orkestrası ve Orkestra Mosa (Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi) konseri, izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Festivalin kapanış konseri 10.08.2013 tarihinde yine Zelve Ören Yerinde yapılacaktır.
http://www.kk-tr.org/konserler-13.html
Fotoğraf sergisinde yer alan eserlerden görünüm
Klasik Keyifler Orkestrası ve Orkestra Mosa’nın verdiği konserden görünüm
Totemler Kapadokya’da Seramik Sergisi Afişi’nden görünüm